Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 %...
Vingård: Diamond Estates – Lakeview Cellars Område: Ontario, Canada...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Velegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan gennem 10 årProduktion: 13.300 flaskerRating: NejVelegnet til: Forretter, grillet kød, især kalv, okse og vildt
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Kan gemmes i minimum 20 årProduktion: 8.560 flaskerLagring: 3-4 år på egetræsfade, herefter mindst 12 måneder på flaskeRating: Ja, Robert Parker; 95 Point, Wine EnthusiastVelegnet til: Den kan nydes som den er og til...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello Alkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge minimum 20 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: 2-3 år egetræsfade og minimum 6 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, simreretter og modne oste