Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Revancha

Du finder lækre rødvine fra Revancha som er en vingård i Argentina.

La Primera Revanche Malbec er fra det kendte område Mendoza i Argentina. Rødvinen dybrød og meget smagfuld uden voldsomme tanniner. Det er en rødvin som er kraftfuld med et touch af vanilje. Vinen er en fantastisk blend af håndplukkede druer. 

La Gran Revancha Blend er fra det kendte område Mendoza i Argentina. Vinen er en skøn, dybrød og meget smagfuld rødvin uden meget voldsomme tanniner. Vinen er et fantastisk blend af overvejende Malbec, men da den også indeholder Cabernet Sauvignon bliver den fløjlsblød i munden.

De fire (Bordeaux) druer.

Malbec
Den blå Malbec drue bruges til rødvin og gror typisk i varmere områder. Rødvin har en intens lilla farve, samt intens smag af søde, frugter såsom morbær, viol, anis, samt kirsebær. Den har en frugtig, saftig, og fyldig smag.

Petit Verdot
Tilfører rødvinen en intens farve, og med et højt sukkerindhold giver det vinen en høj alkoholstyrke. Bruger man druen inden den er helt moden, bliver vinen syret, skarp og vil ikke smage godt. Det er derfor Bordeaux mest besværlige drue.

Cabernet Franc
Tilfører vinen kompleksitet og dufter af krydderier og oliven.

Cabernet Sauvignon
Er den mest anvendte rødvinsdrue. Den dufter af solbær. Den er tanninrig, krydret og bibringer rødvin en mørk farve og er en meget karakterfast drue.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3