Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Dotto Lidio

vingaard_dotto-lidio.jpg

Dotto Lidio er en lille familiedrevet vingård, hvor alle går op i produktion af kvalitetsvine med engagement og passion. Det er dejlige mennesker, og man bliver altid varmt og venligt modtaget.

Vinen er det vigtigste - og den er god!

Lidio Dotto's far grundlage vinproduktionen efter 2. verdenskrig sammen med almindeligt landbrug.

Fra 1965 gik familien væk fra landbrugsdelen og fokuserede på vinproduktion. Herfra var ambitionen at blive ved med at forfine og lave bedre og bedre kvalitetsvin.

I 1975 døde grundlæggeren og familien overvejede i et par år om de ville fortsætte. Heldigvis besluttede de i 1978 at fortsætte, og derfor kan vi præsentere rigtig god vin fra Dotto Lidio.

De har 15 hektar, der alle ligger i bjergene i området Colli Euganei - Alle marker er syd - vest placeret. Det er vulkanske bjerge og allerede i romertiden blev der produceret vin her.

Fordi vandet passerer det vulkanske område, giver det ekstra liv til druerne. Der er rigt på mineraler, og jorden er derfor af samme grund meget ren.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2