Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Chianti-vin

Chianti-vinen er en af Toscanas mest velsmagende eksportvarer

Toscana er et af de mest fremtrædende vinområder i Italien, og flere af landets ypperligste vine produceres i det smukke område omkring Firenze – blandt andet Chianti-vin.

Vi besøger ofte de fantastiske vingårde i Toscana, hvor vores leverandører producerer de lækre Chianti-vine, så vi har håndplukket de bedste flasker til dig.

Chianti med kant

Chianti er blandt de absolut fineste vine, som fremstilles i Toscana med smagsperler som eksempelvis rødvinene Chianti og Chianti Classico samt andre fantastiske vine i form af Super Toscaner, Vino Nobile og

Brunello.

En Super Toscaner laves i hele Toscana og vinen er ofte fremstillet på Cabernet Sauvignon og Merlot, mens Chianti-vinene er baseret på druen Sangiovese, der er den ene af Italiens to hoveddruer.

Krav til produktion af Chianti Classico

Der er strenge krav til hvilke vingårde der må producere Chianti Classico vin. Det er kun nøje udvalgte områder, med de ideelle forudsætninger, som er klassificeret til at kunne fremstille Chianti Classico, den mest eksklusive af alle Chianti-vine.