Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Abrigo

vingaard_abrigo.jpg

Abrigo familien har dyrket vin i flere generationer, hvor viden og udvikling er gået i arv fra generation til generation.

Giovani Abrigo fuldførte sin uddannelse som vinmager i 1988 og begyndte derefter at arbejde sammen med sin far, Orlando. Han besluttede sig for at gøre vinene endnu bedre og mere karakteristiske, først og fremmest ved at forbedre produktionsmetoderne ved at tilgodese den vigtige traditionelle metode i fuld forening med moderne teknologi, så det kommer til at passe med det udtryk, der ønskes i vinen.

Abrigo besluttede sig også for at udvide med flere vinmarker, og det er familiens egne druer, der bruges til vinproduktionen.

Derudover udvidede de også arten af druer i Langhe bakkerne området med Chardonnay og Merlot.

Tresio ligger 7 kilometer fra Alba i det mest prestigefylde vindyrkningsområde i Piemonte. Det er en gammel landsby, der ligger lige i hjertet af de 5 omkransende bjerge.

Al jorden i området har "DOCG" status, hvilket betyder, at der stilles ekstra krav til kontrol og kvalitet.

Abrigos vine er håndplukkede med omhyggeligt udvalgte druer fra egne vinmarker. Vinmarkerne - der er sydvendte - passes med affektion og passion.

Giovani Abrigo fortsætter familiens traditioner ved at tilbyde den fineste kvalitet med en kombination af "state-of-the-art-winemaking"-teknologi samt fortidens bedste traditioner. Han er nytænkende, nyskabende og sørger hele tiden for at optimere kvaliteten af hver enkelt vin. Han er en ung mand, der er dedikeret til fremstilling af kvalitetsvin. Han er håbløs til engelsk og hans passion kommer tydeligt til udtryk i hver enkelt vin, som har sin helt egen karakter.

Ingen af Abrigos vine minder om hinanden.

Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere

Vinferie – Orlando Abrigo
Orlando Abrigo kan også tilbyde et ophold ved vingården. De har 5 dobbeltværelser, der er totalt renoveret i et typisk langhus, der ligger lige ved siden af vingården.

De store gode rum er indrettet i Pedmontese stil og har alle tilhørende badeværelser med brus med en tilpasset og god komfort.

Fra værelserne kan man se direkte ned over det smukke landskab i Langhe. Swimmingpoolen er lagt, så man ser ud over vinmarkerne, når man nyder freden og den afslappede atmosfære.

Der kan naturligvis arrangeres guidede vinture hos både Orlando Abrigo og Virna e Lodovico Borgogno.

http://www.orlandoabrigo.it


Vinferie – Il Gioco dell’oca.
Il Gioco dell'oca ligger på Barolo vinruten for foden af Cannubi bjergene og kun 2 km fra Barolo by.

Gioco dell'oca er en gammel bondegård fra det attende århundrede. Smukt restaureret tilbage til sin tidligere stil af dets ejer Rafaella, der har arvet stedet fra sine bedsteforældre.

Ikke nok med at ejeren Rafaella er en virkelig venlig og gæstfri kvinde, men stedet oser af hygge og afslapning. Værelserne er gammeldags indrettede, så man føler, at man kommer til en gammel gård! Men smagfuldt og med god stil.

Værelserne og morgenmadsrummet er møbleret med traditionelle møbler, der er særdeles hyggelige og komfortable.

Rafaella har 6 værelser med tilhørende badeværelser og en lille mini-lejlighed med køkkenfaciliteter - hvis man ønsker et længere ophold.

Placeringen er fantastisk til udflugter i det smukke Piemonte vinland både til fods, i bil, eller på cykel. Her kan man også gå i vinmarkerne og nyde landet og naturen. Der er flere gode afmærkede vandreture, som er nemme at følge.

Rafaella tilbyder også lokale madlavningskurser, hvor man kan lære, hvordan man tilbereder de typiske lokale retter. Derudover laver hun den mest fantastiske marmelade og andre gode ting, der kan købes med hjem – uhm!

Man kan få sin mad serveret både i det fælles spiselokale og udenfor, og der er masser af legemuligheder for børnene i et dejligt lukket område.

Det er virkelig et sted, der er værd at besøge - I vil få en af de gode ferieminder, som huskes rigtig længe.
http://www.gioco-delloca.it

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3