Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Rhone

Smag på Frankrig, smag rendyrket kvalitet, prøv en Rhone-vin

Rhone-distriktet er et stort vinområde, som strækker sig fra Lyon i nord til Chateauneuf-du-Pape i syd, hvor nogle af Frankrigs mest magiske vine bliver produceret.

Baseret på druesorterne Syrah og Grenache til rødvin samt Viognier og Marsanne til hvidvin fremstilles hvert år fantastiske vine i Rhone, og hos AK Vine finder du et stort udvalg af disse.

Klassiske Rhone-vine

I den nordlige del af Rhone er især rødvinen Cote Rotie og hvidvinen Condrieu populære, i det centrale Rhone kan du nyde Hermitage og Saint Joseph, mens det sydlige Rhone byder på enestående vine som Chateauneuf-du-Pape og de kraftige Lirac-vine.

Kort sagt er det en unik smagsrejse, du kan tage på gennem hele Rhone, men står du ikke lige foran en tur til Frankrig, kan du også få smagene her hos os.

Klik rundt på vores webshop og find den Rhone-vin, du ønsker.