Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vinsmagning - Samarbejde med LUNDGREN V.I.P. i Bagerstræde, København og Nordre Fasanvej, Frederiksberg

"Kom ind i varmen og nyd stemningen i det hyggelige Bagerstræde, når “Bixen” summer af gæster og kunder.

Eller nyd atmosfæren på Nordre Fasanvej 52.Med vores unikke vinkoncept har du muligheden for at smage på et fantastisk udvalg af AK Vine's skønne kvalitetsvine til super priser. Lundgren V.I.P. har nemlig mere end 200 forskellige kvalitetsvine til butikspris, og alle er nøje udvalgt af AK Vine i samarbejde med Sommelier Kennerth Lundgren. Vinene kommer direkte fra små spændende vinhuse i Italien, Frankrig, Spanien, Australien, Sydafrika, New Zealand, Argentina og USA.

Konceptet er klart; Du betaler KUN for det du hælder i dit glas!
Vinen skal selvfølgelig nydes sammen med mad som passer til. Så vi har tilberedt en udsøgt tapas tallerken med lækre specialiteter fra både Danmark, Italien og Frankrig. Hvis du er til vinsmagning på Nordre Fasanvej er det varme asiatisk inspirerede tapas du nyder sammen med vinen.
Vores dedikerede vinværter står klar derinde til at give jer en god “wining & dining” oplevelse!

Skal du spise fredag eller lørdag, skal der bestilles bord i rigtig god tid, da weekenderne er særligt populære og godt bookede allerede."

Livet er for kort til dårlig vin - smag før du køber

Lundgren V.I.P. butikkerne med byens bedste vinsmagninger – Se mere på Lundgren V.I.P.