Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Sant´Elena vinferie

vingaard_santelena.jpg

Besøger du Friuli - og måske også Sant'Elena, kan vi anbefale et herligt lille Bed & Breakfast sted - La Casa Di Alice.

Stedet er et af de første gårde i Cornòns, grundlagt i de første år af sidste århundrede af brødrene Antonio og Domenico Bandolin.

Stedet ejes stadig af familien og er for nyligt blevet til et Bed and Breakfast, hvor den oprindelige stil er nænsomt renoveret til de skønneste værelser.

I hallen under værelserne er der en udstilling af de originale landbrugsværktøjer og forskelligt andet, der blev brugt af familien i tidligere tider.

Morgenmaden indtages typisk i det fælles køkken, men hvis man ønsker det, kan man godt få sit eget bord til rådighed i et andet rum. Vi kan dog kun anbefale at være en del af atmosfæren i det fælles køkken. Det er fantastisk!

Her er både hjertevarme, nærvær, god mad og god betjening. Man kan komme alene eller med børn, venner og familie, og uanset hvordan, vil man føle sig velkommen.

Det eneste minus er - Det er populært - så book i god tid!!!!

La Casa di Alice - Gå til hjemmesiden

Velkommen til Italien - La Casa di Alice