IT0030154
Ny
Vingård: Il Roverone
Område: Veneto, Italien
Druer: 70% Corvina, 20 % Sangiovese, 10 % Rondinella
Alkohol: 15 %
Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Den vil være endnu blødere om 2 år og kan ligge 10-12 år.
Produktion: 29.000 flasker
Rating: Nej
Allergener: Sulfitter
Er velegnet til: Ost og rødt kød
Få på lager
På lager:
Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC (2019), Il Roverone
Vingård: Il Roverone
Område: Veneto, Italien
Druer: 70% Corvina, 20 % Sangiovese, 10 % Rondinella
Alkohol: 15 %
Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Den vil være endnu blødere om 2 år og kan ligge 10-12 år.
Produktion: 29.000 flasker
Rating: Nej
Allergener: Sulfitter
Er velegnet til: Ost og rødt kød
Modtager :
* Obligatorisk
eller Fortryd
Fra Antal stk. | Pris pr. stk. | Du sparer |
---|---|---|
6 | 179,00 kr. | Op til 120,00 kr. |
12 | 169,00 kr. | Op til 360,00 kr. |
Il Roverones Ripasso Valpolicella er en super Valpolicella, der er lavet på Ripasso metoden. Den dufter mørk, intens og frugtrig. Den har en fyldig frugtsmag af mørke bær og et touch af kirsebær.
Ripasso Valpolicella laves på Ripasso produktionsmetoden, hvor den ligger sammen med Amarone drueskallerne i 12-14 timer. Derefter ligger den på store fade i 15 måneder og til slut 1 år flaske, inden den frigives.
Paolo Fornaser laver kun vine af de bedste druer, som udvælges med stor omhu. Han bruger de historiske vine Valpolicella Classica som eks. Corvina, Rondinella, Sangiovese.