La Casa di Alice

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

La Casa di Alice

Når du kommer til Casa di Alice bliver du mødt af de skønneste indehavere.

Og når du går barfodet over den nydeligt trimmede græsplæne og nyder den biodesignede pool, kan du slet ikke forestille dig at dette sted er så gammelt. Men så snart ud sætter dine ben i den store forhal der byder dig velkommen med gamle redskaber og århundrede gamle loftsbjælker og den stadigt originale stenvæk bag billardbordet, så opdager du at La Casa di Alice, som det er nu, er et resultat af en omhyggelig renovering af det der tidligere var et gammelt bondehus, ejet af bedsteforældrene.

Hvor der tidligere var lader og stalde, er nu store glasdøre, hvor lyset kommer ind i det store køkken der er åbent mod opholdstuen.

Masser af bøger, varmt lys og mange farver i de indbydende sofaer, perfekte til afslapning eller læsning støder op til billardbordet og giver en speciel atmosfære til at nyde godt selskab, før man går i seng.

Det er et sted hvor man virkelig føler sig hjemme og det oser af afslapning, hygge og atmosfære. Et perfekt sted at bo hvis du f.eks. vil besøge vingården Sant'Elena der har fremragende vine fra området.

La Casa di Alice ligger kun 500 m fra selve centrum af Collio, hjemsted for de mest prestigefyldte vine fra Friuli.
Du vil formentlig føle dig så godt tilpas her, at du ikke har lyst at forlade stedet for at gå på opdagelse, men der er virkelig smukke steder at besøge lige rundt om hjørnet.

Stranden ligger en halv times kørsel væk og det samme gælder for Cividale del Friuli, den gamle hovedby af Longobards i Italien, og nu hovedsædet for Unesco world wide.

La Casa di Alice - Gå til hjemmesiden

Velkommen til Italien - henvisning til La Casa di Alice