Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Il Gioco dell'Oca

Il_gioco.png

Il Gioco dell'Oca ligger på Barolo vinruten for foden af Cannubi bjergene og kun 2 km. fra selve Barolo by, og er stedet at bo hvis I besøger f.eks. Virna, Abrigo eller Principiano

Gioco dell'Oca er et landsted fra det 18'ende århundrede, der er blevet smukt restaureret tilbage til den oprindelige ynde, af stedets ejer Rafaella, der har arvet stedet fra sine bedsteforældre.

Værelserne og morgenmadsrummet er møbleret med traditionelle møbler og er helt unikke hyggelige og komfortable.

Med placeringen kun 10 km. fra Alba, er Gioco dell'Oca en ideel base hvorfra man kan udforske herlighederne af Langhe, og hvis man har lyst til det, kan gæsterne gøre brug af det velassorterede bibliotek af informationer som Raffaella har samlet.

Navnet på dette skønne B&B stammer fra middelalderen, nogle mener endda det er af Egyptisk oprindelse.
Il Gioco dell'Oca beyder: Gåsens spil og spillet brættet ligner et fra "Snake and ladders" og repræsenterer den evige cirkel.

Stedet har 6 værelser med tilhørende badeværelser og en enkelt mini lejlighed med mulighed for selv at lave mad, hvis man skal bo der i længere tid.

Rafaella laver også marmelade og saft som man kan købe med hjem, og hendes morgenmad er fantastisk med hjemmelavet brød.

Rafaella sammensætter også lokale udflugter der bl.a. indeholder besøg i byer og slotte, vinmuseer og vinmarker.

En virkelig hjertvarm atmosfære med en helt igennem skøn ejer.

Anbefalelsesværdigt - prøv det!!!!

Il Gioco dell'Oca - Gå til hjemmesiden