Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Finca Viñoa

Det er over 20 år siden, at Jose Gonzalez startede et projekt, som nærmest kan betegnes som en illusion – nemlig det mål at få Avia Valley Vingård til også at producere vine af høj kvalitet, der kan måle sig med de prestigefyldte Ribeiro vine, som har eksisteret i århundreder.

Værktøjerne vil være de indfødte druesorter, der gav verden de berømte vine fra denne region (Treixadura, Godello, Albariño, Loureira hvid og Sousón, Caino eller Brancellao til rødvine) sammen med den storslåede placering af den solrige skråninger og mod syd de gamle plantager med vinmarker. 

 I hver enkelt omkringliggende by har de spurgt til lokale produktionsmåder for at kunne forbedre både produktion og vine. 

Den første årgang af vin fra Finca Viñoa så dagens lys i 2011 - i alt 10.000 flasker, der kombinerer den gamle tradition med moderne ønologiske fremgangsmåder og dermed sikre kvaliteten af vinen.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  139,00 kr. v/12 stk
  209,00 kr. v/1 stk

  Vino Blanco er en vidunderlig og speciel Ribeiro  Vingård: Finca ViñoaOmråde: RibeiroDruer: 92 % Treixadura, og 8 % Godello, Albariño and LoureiroAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Til år 2025Produktion: 14.000 flaskerRating: 91 Point i Guia Peñin og 86 Point hos Robert ParkerVelegnet til: Appetizers, lette stege og fisk

  139,00 kr. v/12 stk
  209,00 kr. v/1 stk
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat