Castello Vicchiomaggio

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Castello Vicchiomaggio vinferie

vingaard_castello-vicchiomaggio.jpg

Castello Vicchiomaggio tilbyder også feriemuligheder.Med slottets fantastisk strategiske placering på bjerget over Greve dalen har man den smukkeste udsigt. Når man nyder en dukkert i deres swimmingpool og stikker hovedet op over kanten, ser man ned over dalen, der er fyldt med vinmarker. Slottets have er i formel italiensk stil og tilbyder en uovertruffen udsigt over omgivelserne med fortryllende sol op- og nedgange.

Man er absolut ikke isoleret fra omgivelserne. Der er kun 18 km. til Firenze og 4 km. til centrum i byen Greve in Chianti.

Der er en herlig restaurant med typisk Toskansk historisk kogekunst. Der tilbydes også madlavningskurser hen over året.

De har festlokaler og møderum i forskellige størrelser og kan tilbyde forplejning og menuer til enhver lejlighed.

Hvis du har lyst til at overnatte på dette historiske sted, har de værelser i mange størrelser, der er fantastisk indrettet med forskellig stil i hvert værelse, så de har bevaret deres oprindelige historiske arkitektur og atmosfære. De har også små gårdhuse i området.

Virkelig et sted, der kalder på oplevelse ud over det sædvanlige!