Barberani

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Barberani vinferie

vingaard_barberani.jpg

Vil du opleve en smuk og sjælden natur, så er det her ”Lake Corby”, mellem Orvieto og Todi, i Umbrien i et område, der omfatter essensen af sødme fra bakkerne, og mysteriet fra mørke træsorter og tuffaceous klipper.

I bakkerne med udsigt over søen, fra floden Tiberen, i den naturlige oase af Alviano, tilbyder Barberani overnatning i selvstændige lejligheder, bygget af gamle sten som sommerhuse, i hjertet af ”Farm Vallesanta” der strækker sig i vinområdet Orvieto Classico DOC, på 70 bakkede hektar, hvoraf 45 er specialiserede vinmarker.


Hver lejlighed, der kan rumme 2 - 3 - 4 eller 5 personer, herunder handicappede, har deres egen private indgang og er udstyret med aircondition og varme, køkken med køleskab og komplet med alt tilbehør, stue med TV , soveværelse, badeværelse med bruser.

I umiddelbar nærhed af de forskellige huse, er et område på bredden af søen Corby, med pool, tennis, fodbold, beachvolley og man kan øve aktiviteter som sportsfiskeri og kanosejlads. Der er også en hal til receptioner, møder og aktiviteter, samt mulighed for at smage deres vine, grappa og ekstra jomfruolie.
Kommer du som "gæst” om efteråret, har du mulighed for at overvære og deltage i gamle ritualer, med høsten og presningen, og olivenhøsten i november, bl.a. med de traditionelle sten møller.

'Farm Barberani, ligger kun 15 km fra det historiske centrum af Orvieto, og i hjertet af en af de mest attraktive regioner i verden, omgivet, inden for nogle få kilometer, af de mest vigtige byer med kunst fra Umbrien, Toscana, Viterbo og de hellige steder i den "gamle Etrurien: Todi, Assisi, Perugia, Gubbio, Spoleto, Viterbo, Bolsena og Civita di Bagnoregio.
Kunst, historie, arkitektur, håndværk, gastronomi, musik og folklore. Et sted fuld af forslag, som bør opleves på dette sted hvor du nemt kommer i direkte kontakt med naturens rytmer. Det er ”Farm Barberani”.
God fornøjelse.


Gå til hjemmesiden