Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vinferie - En ægte vinrejse


AK Vine har mulighed for at skabe kontakt til flere af vore vinproducenter og netværk, hvor I enten kan bo på deres vingård eller lige i nærheden. Dette er en unik mulighed for, at mærke en ægte vinferie, og I vil få en masse fantastisk oplevelser.

Kontakt os hvis du har specielle ønsker, ellers kan du vælge mellem vingårde i nedenstående lande.

Underkategorier

  • Vinferie i Italien
    Vinferie i Italien Vi har opbygget tætte partnerskaber med en masse af vores vinproducenter, som vi også selv besøger. Dette medgør, at vi kan tilbyde jer en ægte italiensk vinrejse. Hvis I går og overvejer en vinferie i Italien, så Kontakt os endelig.
  • Vinferie i Spanien
    Vinferie i Spanien Vi har opbygget et stort netværk, som bl.a. består af vinproducenter og partnere, som vi også selv besøger. Dette medgør, at vi kan tilbyde jer en ægte spansk vinrejse. Hvis I går og overvejer en vinferie i Spanien, så Kontakt os endelig.
  • Vinferie Frankrig
    Vinferie i Frankring Vi har opbygget et stort netværk, som bl.a. består af vinproducenter og partnere, som vi også selv besøger. Dette medgør, at vi kan tilbyde jer en ægte fransk vinrejse. Hvis I går og overvejer en vinferie i Frankrig, så  Kontakt os  endelig.