Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde USA

Underkategorier

  • Haywood Estate
    Haywood Los Chamizal Vineyards, er en ejendom, der er beliggende I Sonoma Valley. Navnet Chamizal kommer fra spansk, og kan oversættes til et krat af hårdt træ. Det beskriver på bedste måde denne barske dal, der er beliggende mellem bjergkammene i Mayacamus bjergene. Vingården er planlagt således, at man har ryddet krattet og vinterrasserne er hygget ind i bjergsiden – dermed opnås den bedst mulige placering af vinene. Peter Haywood fortæller, at erfaringerne viser, at kun de stærkeste vinstokke overlever i en stejl og stenet jord, og det er kilden til at man kan producere de fineste vine af den bedste frugt – kodeordet for kvalitetsvin. Gå til hjemmesiden her