v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu og 10 år fremProduktion: 6.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Ost, fisk, lyst kød og charcutteri
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Pinot NoirAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 6-8 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: 11 måneder i egetønder. Fyldt på flasker i martsRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, vildt og fugle
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: Corvina, Rondinella og SangioveseAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.0000 FlaskerRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Fjerkræ, spareribs - eller blot som den er.
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: Tempranillo og GracianoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk egRating: James Suckling: 91 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 100% CorvinaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.200 ½ flasker (0,5 l)Rating: NejEr velegnet til: Kvinder, petit fours og risalamande.
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 14 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret...
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: Maison VentenacOmråde: Cabardès, Lanquedoc, FrankrigDruer: Cabernet Franc (40%), Merlot (20%), Syrah (40%)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: Ca. 4.000 flaskerRating: 93 Points Parker - 2015Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød
Område: Vingård: Gemmepotentiale: Produktion: Druer: Alkohol: Er velegnet til: Rødvin
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.700 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 94 point; Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Område: Vingård: Gemmepotentiale: Produktion: Druer: Alkohol: Er velegnet til: Hvidvin
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: MinervoisDruer: Syrah og Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.050 flaskerRating: 91 point: Robert Parker og 16,5/20 point: Jancis RobinsonEr velegnet til: Rødt kød