Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Tre Secoli, (Matteo Ozzano)

Hele Tre Secoli vingårdens store område på 1.200 hektarer bliver brugt til at dyrke vin på. Området ligger tæt på de høje bjerge mellem Upper Monferrato Belbo og Bormida floden.

Klimaet er tempereret og influeret af Middelhavet – som bare ligger 40 km væk i fugleflugts linie. Regnen kommer og går og temperaturen skifter på en behagelig måde, så denne klimavariation er fantastisk og ideel for vindyrkning.

Tre Secolis vinstokke er plantet udelukkende på bjergskråninger eller skrånende sider. På grund af bjergskråningerne er jorden veldrænet. Derudover er Tre Secolis marker en del af det fantastiske vinkulturelle landskab i Piedmonte.

90 % af Tre Secoli vinene er DOC og DOCG vine. Vingården beretter, at ikke alene borger dette for kvaliteten af deres vine, men det viser også det store engagement og investering i hele tiden at fremme kvaliteten på vingården – bla. ved en omhyggelig udvælgelse af de bedste druer samtidig med, at de benytter sig af den bedste og mest moderne teknik i den hensigt at kreere tidløse vine, samtidig med den traditionelle indgangsvinkel.

www.tresecoli.com