Afrika, afrikansk rødvin, The work of time, Springfield Estate Forstør

The work of time (2016), Springfield Estate

AFC0820127

Ny

Vingård: Springfield Estate
Område: Robertson, Sydafrika
Druer: 43 % Merlot, 39 % Cabernet Franc, 16 % Cabernet Sauvignon og 2 % Petit Verdot
Alkohol: 14 %
Gemmepotentiale: Den modner indenfor de næste 10 år og holder 10 år mere
Produktion: 9.000 flasker
Lagring: Modnet 2 år i barriques og 4 år på flaske
Rating: Nej
Er velegnet til: Rødt kød

Flere detaljer

259,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk. Pris pr. stk. Du sparer
6 229,00 kr. Op til 180,00 kr.
12 199,00 kr. Op til 720,00 kr.

Yderligere information

Navnet på vinen The Work of Time fra vingården Springfield Estate, der ligger i Robertson, Sydafrika, stammer fra den ufatteligt stenrige jord, på hvilken vinstokkene vokser. Vinen opnår derved en speciel flintestensagtig smag smager helt fantastisk.

Det tog 9 år, efter plantning af vinstokkene, før druerne nåde et niveau af modenhed, som Bruwer familien mente var gode nok til jomfruårgangen, som var 2001. Det tog lidt over 6 år, før vinen blev frigivet, deraf navnet ”Work of Time”

Farven er flot rød og flintestens smagen er umiskendelig. Helt vidunderlig til skønne oste.

Kunder, der købte denne vare, købte også