Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Italien, italiensk rødvin, Montarsiccio IGT Toscana Rosso, Casa Sola Forstør

Montarsiccio IGT Toscana Rosso (2013), Casa Sola

IT0230124

Ny

Vingård: Casa Sola
Område: Toscana, Barberino Val’Elsa
Druer: 60 % Cabernet, 30 % Merlot, 10 % Sangiovese
Alkohol: 14 %
Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men er bedre i 2021. Kan ligge ca. 15 år.
Produktion: ca. 6.000 flasker
Lagring: Fermenteres under kontrolleret temperatur i stål. Herefter 24 måneder i franske fade og minimun 12 måneder på flaske
Rating: Nej
Velegnet til: Lyst kød og fjerkræ

Flere detaljer

309,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk. Pris pr. stk. Du sparer
6 289,00 kr. Op til 120,00 kr.
12 255,00 kr. Op til 648,00 kr.

Yderligere information

Montarsiccio fra Casa Sola, der ligger i Toscana, Barberino Val’Elsa, er en vin med en fuldstændig elegant og flot balance. Kraftfuld med delikate tanniner på en fløjlsblød måde. Farven er rubinrød, nuanceret lilla toner. Duften er en perfekt blanding af træ og de druer, der udgør denne fantastiske vin.

En klassisk Supertoscaner med mindre Sangiovese og mere Cabernet, end den traditionelle Chianti.

En vin med lang eftersmag og holdbarhed og en vin, der bør være mindst 8 år gammel, inden den serveres.

Casa Solas Montarsiccio kommer fra den specielle vinmark Montarsiccio, Barberino Val’Elsa, i hjertet af Chianti Classico. Vinmarkernes areal udgør ca. 30 hektar i en højde af 330 meter. Jorden er ikke så hård og med masser af ler. Vinstokkene på denne specielle vinmark er 25 år gamle.

Den ældste af vinmarkerne kan dateres tilbage til 1965. Hver enkelt hektar følges nøje af vinmageren og endnu mere nu, hvor klimaet er så foranderligt. Allerede i januar laver de den første beskæring af planterne, der skal sikre kraft til druerne. I foråret foretager de den næste beskæring og i juli/august tager de endnu engang druer fra for at sikre den allerbedste kvalitet, saft og kraft i deres druer.

Montarsiccio høstes manuelt i september/oktober måned og kun de bedste druer benyttes.