Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Italien, italiensk rødvin, Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli, Lagerla Forstør

Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli (2011), Lagerla

IT0040118

Ny

Vingård: Lagerla
Område: Montalcino, Italien
Druer: 100% Sangiovese Grosso - Brunello
Alkohol: 14,5 %
Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 år
Produktion: 4.000 flasker
Lagring: 3 år på Slovenske egetræsfade, hvoraf 1/3 af fadet er nyt, herefter 14 måneder på flaske
Rating: Nej
Velegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød

Flere detaljer

679,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk. Pris pr. stk. Du sparer
6 619,00 kr. Op til 360,00 kr.
12 549,00 kr. Op til 1 560,00 kr.

Yderligere information

Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli, der kommer fra Lagerla i Montalcino, Italien, har en dyb rød farve. Den har en markant duft af mørke bær, jordbund og chokolade. Den er kraftfuld og intens og alligevel blød og elegant. En stor vin der kun bliver lavet i 4.000 flasker om året …. og kun i udvalgte årgange.
 
Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli, er en af de bedste Brunello, der tydeligt udtrykker potentialet i dette fantastiske vinområde. En vin lavet af druer fra den lille Cru mark Gli Angeli og håndplukkede nøje selekterede druer.
 
Vinstokkene beskæres kraftigt for at mindske antallet af druer og give mere kraft til den enkelte drue. Vinen lagres i 4 år, hvoraf de 3 år er på Slovenske egetræsfade af 50-100 hl. Herefter 8 måneder på flaske og yderligere 6 måneder før den frigives. En tredjedel af de tønder de anvender, er nye.
 
Lagerla er kendt og anerkendt som værende et af de absolut fineste Brunello huse i Montalcino, der har etableret sig som en af de allerbedste Cru´er i Montalcino i hjertet af Toscana.
 
Denne fantastiske vingård er livsværket efter Sergio Rossi, der nåede at se sit mål med at skabe en lille enestående vingård i Montalcino, hvor den mest moderne teknologi er kombineret med knowhow fra de lokale og en vinmager. I dag er ejendommen på 11,5 hektar beplantet med vin og en stor moderne kælder udstyret med den seneste teknologi til vinfremstilling.

Nogle vintjenere vil sige, at en vin er lagret på nye fade for at indikere at det er det bedste. Sandheden er at nye fade giver masser af fadsmag og da mange vinproducenter ikke ønsker dette er det ofte en kombination af 1, 2, 3 års fade alt efter hvor meget fad og frugt de ønsker i smagen.