Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Italien, italiensk rødvin, Brunello di Montalcino DOCG, Lagerla Forstør

Brunello di Montalcino DOCG (2012), Lagerla

IT0040119

Ny

Vingård: Lagerla
Område: Montalcino - Italien
Druer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello
Alkohol: 14,5 %
Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge 12-15 år
Produktion: 2.500 flasker
Lagring: 3 år på Slovenske fade, 1 år på franske tønder, herefter 14 måneder på flaske
Rating: Ja, 94 pts. i Wine Spectator
Velegnet til: Rødt kød

Flere detaljer

449,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk.Pris pr. stk.Du sparer
6 399,00 kr. Op til 300,00 kr.
12 369,00 kr. Op til 960,00 kr.

Yderligere information

Brunello di Montalcino fra Lagerla – en verdensberømt rødvin fra Toscana. Vinkendere kalder Brunello di Montalcino for ”Smagen af Toscana”! Den dybe, rubinfarvede vin har en helt særlig karakter, der kommer fra kombinationen af solen, den stenede, kalkholdige jord og krydderurterne i Toscana. Smagen er tør, varm, harmonisk og fløjlsblød.

Brunello di Montalcino (2012) smager fantastisk uanset hvad, men den er særdeles velegnet og fuldender et måltid med rødt kød. Kloge hoveder vil sige at den skal serveres i karaffel ved stuetemperatur. Vores Sommelier serverer den helst 2-3 grader køliger.

Druerne er håndplukkede, og kun de flotteste og bedst modnede druer kommer i betragtning til produktionen af netop denne Brunello. Vinstokkene beskæres kraftigt for at mindske antallet af druer og give mere kraft til den enkelte drue.
Vinen lagres i 4 år, hvoraf de 3 år er på Slovenske fade af 50-100 hl. Herefter 14 måneder på flaske før den frigives. En tredjedel af de franske tønder de anvender, er nye.

Nogle vintjenere vil sige, at en vin er lagret på nye fade for at indikere at det er det bedste. Sandheden er at nye fade giver masser af fadsmag og da mange vinproducenter ikke ønsker dette er det ofte en kombination af 1, 2, 3 års fade alt efter hvor meget fad og frugt de ønsker i smagen.