Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Italien, italiensk rødvin, Brunello di Montalcino DOCG, Lagerla Forstør

Brunello di Montalcino DOCG (2011), Lagerla

IT0040115

Ny

Vingård: Lagerla
Område: Montalcino, Italien
Druer: 100% Sangiovese Grosso - Brunello
Alkohol: 14,5 %
Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 år
Produktion: 30.000 flasker
Rating: Ja
Velegnet til: Rødt kød

Flere detaljer

429,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk.Pris pr. stk.Du sparer
6 379,00 kr. Op til 300,00 kr.
12 349,00 kr. Op til 960,00 kr.

Yderligere information

Brunello di Montalcino fra Lagerla – en verdensberømt rødvin fra Toscana. Vinkendere kalder Brunello di Montalcino for ”Smagen af Toscana”! Den dybe, rubinfarvede vin har en en helt særlig karakter, der kommer fra kombinationen af solen, den stenede, kalkholdige jord og krydderurterne i Toscana.
Druerne er håndplukkede, og kun de flotteste og bedst modnede druer kommer i betragtning til produktionen af netop denne Brunello. Smagen er tør, varm, harmonisk og fløjelsblød.

Brunello di Montalcino (2011) smager fantastisk uanset hvad, men den er særdeles velegnet og fuldender et måltid med rødt kød. Placer flasken stående i stuetem-peratur 24 timer før servering. Træk proppen op ca. 2 timer før vinen skal nydes og server den gerne smukt i en karaffel.

Brunello di Montalcino, er lavet af håndplukkede druer. Vinstokkene beskæres kraftigt for at mindske antallet af druer og give mere kraft til den enkelte drue.
Vinen lagres i 4 år, hvoraf de 3 år er på Slovenske fade af 50-100 hl. Herefter 8 måneder på flaske og yderligere 6 måneder før den frigives. En tredjedel af de franske tønder de anvender, er nye.