Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Brunello di Montalcino DOCG (2010), Lagerla Forstør

Brunello di Montalcino DOCG (2010), Lagerla

IT0040112

Ny

Vingård: Lagerla
Område: Montalcino, Italien
Druer: 100% Sangiovese Grosso - Brunello
Alkohol: 14 %
Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 år
Produktion: 30.000 flasker
Rating: Ja
Velegnet til: Rødt kød

Flere detaljer

439,00 kr.

Mængderabat

Fra Antal stk.Pris pr. stk.Du sparer
6 399,00 kr. Op til 240,00 kr.
12 359,00 kr. Op til 960,00 kr.

Yderligere information

Brunello di Montalcino fra Lagerla – en verdensberømt rødvin fra Toscana.
 
Vinkendere kalder Brunello di Montalcino for ”Smagen af Toscana”! Den dybe, rubinfarvede vin har en helt særlig karakter, der kommer fra kombinationen af solen, den stenede, kalkholdige jord og krydderurterne i Toscana.
 
Druerne er håndplukkede, og kun de flotteste og bedst modnede druer kommer i betragtning til produktionen af netop denne Brunello. Smagen er tør, varm, harmonisk og fløjelsblød.

Brunello di Montalcino (2010) smager fantastisk uanset hvad, men den er særdeles velegnet og fuldender et måltid med rødt kød.
 
Placer flasken stående i stuetemperatur 24 timer før servering. Træk proppen op ca. 2 timer før vinen skal nydes og server den gerne smukt i en karaffel.

Brunello di Montalcino, er lavet af håndplukkede druer. Vinstokkene beskæres kraftigt for at mindske antallet af druer og give mere kraft til den enkelte drue.
Vinen lagres i 4 år, hvoraf de 3 år er på Slovenske fade af 50-100 hl. Herefter 8 måneder på flaske og yderligere 6 måneder før den frigives. En tredjedel af de franske tønder de anvender, er nye.

Lagerla er kendt og anerkendt som værende et af de absolut fineste Brunello huse i Montalcino, der har etableret sig som en af de allerbedste Cru´er i Montalcino i hjertet af Toscana.

Denne fantastiske vingård er livsværket efter Sergio Rossi, der nåede at se sit mål med at skabe en lille enestående vingård i Montalcino, hvor den mest moderne teknologi er kombineret med knowhow fra de lokale og en vinmager. I dag er ejendommen på 11,5 hektar, beplantet med vin og en stor moderne kælder udstyret med den seneste teknologi til vinfremstilling.

Sergio Rossi fra Lagerla er kult i Montalcino og foregangsmand i 80’erne for at højne kvaliteten. Både anmeldere og vinelskere hele verden rundt er enige – Brunello fra Lagerla er en Ferrari indenfor toscanske vine.

Brunello di Montalcino 2010 har modtaget følgende vinpoint efter 100 skalaen:

94 point –The wine Advocate
94 point – Jamessukling.com
94 point – Wine Spectator

Brunello di Montalcino er med andre ord en af verdens bedste og mest kendte rødvine, og du går sjældent galt i byen, hvis du medbringer en flaske til sæsonens selskaber.

Kunder, der købte denne vare, købte også