Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Qumran

vingaard_qumran.jpg

Qumran Bodegas y Viñedos blev grundlagt i 2006 i det prestigefyldte "Golden Mile" i Ribera del Duero.

Vingården er bygget på et lille bjerg omgivet af bløde solrige dale kaldt El Cerro de las Bodegas.

Ejeren Jesús Solis er dybt fascineret af vin og kunst. Han har en af de største samlinger af gamle bøger og manuskripter i Spanien, og hans mål med Qumran er at kombinere kunst og vin med udstillinger på vingården.

Qumran ønsker en begrænset produktion af excellent vin og producerer derfor kun 90.000 flasker. De producerer Crianza, og Roble, der begge er baseret på 100% Tempranillo, og det er virkelig kvalitet, der kommer fra denne vingård.

Qumrans ønolog Monica Peñas har god lang erfaring med produktion af vin af høj kvalitet. Hun har tidligere arbejdet i Australien og både der og i Spanien har hun modtaget flere medaljer til de vingårde, hun har arbejdet med.

Selve vingården er bestemt et besøg værd. Den ligger virkelig smukt integreret i landskabet som en perle i omgivelserne, i pagt med området.

Gå til hjemmesiden