Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Quinta de Couselo

Vores vingårds historie er direkte i relation til Santa Maria la Real de Oia klostret - imponerende beliggende lige ud til Atlanterhavet i en stenet grotte mellem landsbyerne A Guardia og Baiona.

 Oprindeligt var det munkene, der købte grundene og ivrigt fortsatte med at dyrke vin. Samtidig med kultiveringen af vinene brugte munkene området som rekreation på grund af det skønne klima. Lige midt i det hele befinder sig den såkaldte A Cheira Vingård, som er det vi i dag kender som Quinta de Couselo.

A Cheira vingården blev bortauktioneret i 1844 til Don Casimiro og det er hans oldebørn - de to Suarez Vicente brødre - der i 2013 solgte vingården til Grandes Pagos Gallegos de Viticultura Tradicional, som er et vinmagerfirma, hvis filosofi består i at udvikle enestående projekter specielt i de områder, hvor de Galliske specialiteter kommer bedst til sin ret.

 

Denne lille skønne vingård bliver nu videreført efter Vincente familiens lange tradition, der altid er karakteriseret ved kærligheden til vine og respekt for omgivelserne.

 

Mail: quintacouselo@quintacouselo.com