Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Pilleteri Estate, Canada

En forholdsvis lille vingård, der er placeret i Niagara-on-the-Lake i Ontario i Canada. Familien har siden 1948 bestræbt sig på at sørge for at generationer af vinmagere kan følge i hinandens fodspor, og her 6 generationer efter kan Pilliteri Estates Winery være stolt over den arv, som ikke mindre end 3 generationer er involveret i. Det er blevet familiens passion at kreere fantastiske vine.

Vi er beliggende kun 17 km fra det berømte Niagara Falls, der adskiller Niagara Floden og Lake Erie med det nederste af Niagara Floden og Lake Ontario fra de ”Great Lakes”. Niagara Halvøen er Ontario’s største vinproducerende region.

www.pillitteri.com