Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Pedres

vingaard_cantina-pedres.jpg

Mancini familiens tradition for vinfremstilling, startede i slutningen af
1800-tallet, og den yngsted af efterkommerne, Giovanni Mancini har ved sin vedholdenhed og fremsyn gjort Pedres, der ligger i Gallura, til et af de bedste vindyrkere i Italien.

De naturlige faktorer, jordens sammensætning og det milde klima er usædvanligt gunstigt for dyrkning af vin. Cantina Pedres, der ligger i Olbia, påbegyndte sine aktiviteter i september 2002 med produktion af vin fremstillet udelukkende af druer udvalgt fra Gallura.

Bag Cantina Pedres lækre vin er ubestridt deres filosofi om, at vinens kvalitet primært bestemmes i vinmarken, og Pedres omhyggelige styring, der hele tiden søger kvalitet, der sikrer forbrugerne vin fra en sikker og stabil leverandør.

Pedres 40 ha vinmarker er beliggende i hjertet af Gallura, et område kendt for vindyrkningen (Monti og Calangianus), i en højde på over 300 m over havets overflade. Jorden er en granit og sand sammensætning, og fuldt udsat for solen, hvilket fører til lavt udbytte af høj kvalitet druer.

Pedres har en produktionskapacitet på over en million flasker om året. De fremstiller Vermentino di Gallura DOCG, Cannonau di Sardegna DOC, Moscato di Sardegna DOC, Colli del Limbara IGT, spumante og mousserende vine, med både moderne produktionsmetoder og respekt for de traditionelle metoder, for at sikre produkter, der opfylder den mest opmærksomme og moderne forbrugers smag, og samtidig de høje forventninger hos kendere.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3