Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Novelli

vingaard_novelli.jpg

Novelli er ejet af en af de største og mest indflydelsesrige familier i Umbrien. De har ca. 800 ha hvoraf 56 ha er dedikeret til vindyrkning og hovedsageligt
i DOCG zone. De har en produktion på ca. 700.000 flasker.

Et omfattende forskningsprojekt for at bevare og udbrede grundstammerne
i Trebbiano Spoletino pre-phylloxera, samt undersøgelse af gæren i de autoktone vine, er gennemført på de røde Montefalco vine.

Novelle består af team af internationale, unge, entusiastiske og dynamisk mennesker, der arbejder tæt sammen med top akademikere og fagfolk i vinbranchen. Det er f.eks.: Maurilio Chioccia, en verdensberømt vinmager, Cottarella discipel og Attilio Scienza, far til vin zonelove i Italien fra University of Milano. Og de samarbejder med universitetet i Perugia.

Novelli har 3000 kvadratmeter areal, hvoraf 600 kvadratmeter dedikeret til vinsmagningsarrangementer og andre aktiviteter af den slags.

Cantina Novellis moderne teknologi understøtter deres indsats for at producere en konsekvent, fremragende vin hvert år. Vinmarkerne i Montefalco og Spoleto er udstyret med en underjordisk sive vandingssystem, og et bassin, der anvendes til kunstvanding i tørre, varme sæsoner.
Desuden har de installeret en vejrstation, som automatisk styrer en plan for fugtighed, temperatur og nedbør, for at regulere behovet for behandling eller vanding. På denne måde producerer de, de fineste druer det er muligt.

Novelli har særlig omhu i håndtering af druerne. De er håndplukket og udvalgt én efter én, og derefter straks bearbejdet på vingården. Dette gør at Novelli bruger et meget lavt indhold af sulfitter.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2