Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Morosanto

morosanto.jpg

Bodegas Morosanto blev grundlagt i 2005, og den er beliggende i den gamle Cortijo Morosante gård i La Cimada, Ronda – ved Guadalcobacin floden – lige ved foden af Sierra de las Cumbres bjergene og blot 10 km fra den romerske by Acinipo.

Vingården rummer ca. 30 hektarer, hvoraf der er plantet vinstokke på det meste af arealet, dog dyrker man også lidt oliven, og bjergsiden prydes af store egetræer.

Området er fantastisk til at dyrke vin på, hvilket bekræftes af, at allerede mellem de 1. og det 6. århundrede, dyrkede man vin her i Morosanto. I forbindelse med udgravninger fandt man en typisk romersk villa med tilhørende dyrkningsarealer og andre områder, hvor der blev dyrket forskellige former for afgrøder, deriblandt vin. De eneste helt konkrete beviser er dog de mønter, der blev fremstillet i den ældgamle by Acinipo, som afbilleder vindrueklaser.


Gå til hjemmesiden