Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Morgenster Estate

morgensterestate.jpg

Morgenster Estate er beliggende I Somerset West, blot 35 minutters kørsel fra Cape Town. Det er ved indgangen
til vindistriktet i Western Cape.

Denne vingård dateres helt tilbage til 1711, og her kan man få de internationalt omtalte og berømte højklasse Bordeaux-blend vine af en helt fantastisk kvalitet.

Morgenstjernen, der er placeret inde i en muslingeskal, er afbilledet på forsiden af Morgenster’s pragtfulde hovedhus, der ejes af Giulio Bertrand. Dette logo er også på etiketterne af både de pragtfulde vine, men også på de olivenprodukter, huset sælger.

Der er indrettet et fantastisk smagerum, hvor man udover at smage de gode vine, blandt andet fra hans Nebbiolo vinmarker, der er helt unikke i Sydafrika, kan nyde den omkringliggende enestående natur – i form af Schaapenberg og Helderberg bjergene.   

En gammel tradition siger, at når man træder på et granatæble og saften fra granatæblet er klart, er det tid til at høste druer. Herudover er det også en måde, hvorpå Morgenster velsigner den forestående høst. I dag benyttes mere viden-skabelige metoder men traditionen holdes stadig i hævd og Giulio Bertrand og alle i Team Morgenster deltager. Samtidig nydes et glas vin og Teamet ønsker hinanden en fantastisk høst.    

 

                                               
Gå til hjemmesiden her

www.morgenster.co.za 

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  279,00 kr. v/12 stk
  359,00 kr. v/1 stk

  Vingård: MorgensterOmråde: Stellenbosch, SydafrikaDruer: 100 % Nebbiolo Alkohol: 14%Gemmepotentiale: Kan sagtens drikkes nu, men er lige så skøn om 20 årProduktion: 3.800 flaskerLagring: 18 måneder i Barrel. Fyldt på flaske 20. april 2015Rating: 93/100 point, Tim Atkin. 91+/100, Stephen Tanzer. 4 stjerne, Platter Guide.Allergener: SulfitterEr velegnet...

  279,00 kr. v/12 stk
  359,00 kr. v/1 stk
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat