Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Bodegas Matanegra

Bodegas Matanegra (Castilla Y Leon), Ribera del Duero, Spanien

 Vingården, der er en lille vingård , etableret i 1982 er beliggende lige i hjertet og sjælen af Ribera del Duero, med udspring af den nye generation vinmagere i området.

  Vi elsker god vin – kun målet helliger midlet – vi vil fabrikere de bedste vine, som man kan ønske sig. siger de.

 Når man åbner en flaske fra Mantanegra, skænker man sig ikke blot et glas vin fra en af de mest ekstraordinære vine i selve vindalen Ribera del Duero, man kan også mærke og fornemme den sjæl, der er lagt i fabrikationen. Vi skænker vores hjerte, viden og frem for alt vores entusiasme i hver enkelt flaske.

 José Luis Escudero og Cesar Martín – som i fællesskab ejer Matenegra Vingården, producerer disse gourmet vine fra deres egne vingårde fra Ribera del Duero, og de benytter sig ovenikøbet af en økologisk fremgangsmåde – dvs de beskærer vinene til vinter og forår i henhold til månens bevægelser og cyklus. Den samlede årlige production dækker over 70.000 kilo forskellige varianter af Temperanillo druer.

www.riberadelduero.es

 

Gå til hjemmesiden