Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Martinez Lacuesta

vingaard_martinez_lacuesta.jpg

Félix Martinez Lacuesta, der oprindeligt var advokat, politiker og forretningsmand, startede forretningen i 1895. Næsten med det samme gik hans 5 brødre med ind i firmaet og rejsen ind i Rioja vin begyndte.

I dag er det tredje generation, og i dag som den gang er det med dedikation til at lave den mest fantastiske Rioja vin.

Bodegas Martínez Lacuesta ligger i centrum af Haro, Rioja - vinens hovedstad.

Vingården består af mere end 6.000 kvadrat meter placeret på en 15 hektar stor grund. Filosofien i deres vindyrkning kommer fra et liv, der stammer fra den mest dybtliggende følelse af at være rodfæstet i og fra Haro og Rioja.

Byen Haro er herlig og levende at besøge og vingården er absolut et besøg værd. Ikke mindst for at få chancen for at møde vinmageren, høre hans fortælling og smage den mest pragtfulde bløde og runde Rioja, vi nogensinde er stødt på.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3