Katalog
Indlæser...
v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
AK Vine importerer vin fra en stor del af verden. Alle vore vine kommer fra små familiedrevne vingårde. Passionerede, fantastiske mennesker som brænder for deres vin og for at lave kvalitet.
Vi har et godt og tæt forhold til vore leverandører, og indimellem kommer de til Danmark for selv at præsentere deres vine.
Klik på de nedenstående lande for at læse mere om de fantastiske vingårde der leverer vin til AK Vine.
Underkategorier
Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...
Kult-vin! Få flasker tilbage, så du skal være hurtig!!Vingård: Werning WinesOmråde: Kalvehave, DanmarkDruer: 100% RondoAlkohol: 18 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 360 flaskerLagring: 12 måneder på fransk egRating: Ja, Dansk Vinskue 2019: BronzemedaljeVelegnet til: Ost, især blå oste, cremede desserter som tiramisu
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder
Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste
Vingård: Claymore WinesOmråde: Clare Valley, AustralienDruer: 100% shirazAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 2.000 FlaskerRating: 94 point James HallidayEr velegnet til: Rødt kød, kraftige retter og oste
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 - 15 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: 10 måneder, hvor af 23% i nye franske egefade Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Okse- og kalvekød af høj klasse
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100 % ViognierDruer: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 2.600 flaskerRating: NejEr velegnet til: Fisk, ost – og meditation
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 55 % Malbec, 25 % Cabernet Sauvignon, 5 % Petit Verdot og 15 % Cabernet FrancAlkohol: 14,6 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes til år 2049Produktion: 1.650 flasker - lavt høstudbytteRating: James Suckling; 93 point, Tim Atkin; 92 pointEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Allergener: SulfitterVelegnet...
Vingård: Diamond Estates – Lakeview Cellars Område: Ontario, Canada Druer: 100 % Vidal Alkohol: 11,5 % Gemmepotentiale: 10 – 15 år Produktion: 60.000 Flasker Lagring: 8 måneder i stålfad Rating: NejVelegnet til: Lette desserter såsom frisk frugt og oste. Prøv også abrikoser, toppet med flødeskum