Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Lagerla

vingaard_la-gerla.jpg

Vingården La Gerla ligger i 320 meters højde over havet, på de blide bakker ved Montalcino.
Denne lille vingård har etableret sig som en af de allerbedste Cru´er i Montalcino i hjertet af Toscana.

Ejeren, Sergio Rossi, var tidligere ansat i reklame branchen, hvor han var direktør for 3 Europæiske kontorer og brugte al sin tid på at rejse rundt, få for lidt søvn og overholde skarpe deadlines.

Nu er Sergio nærmest blevet en del af det rolige Toscanske landskab, og han elsker sine vinplanter som var de hans egne børn.

Denne gentleman, med sin sprudlende personlighed, har nået sit mål med at skabe en lille enestående vingård i Montalcino, hvor den mest moderne teknologi er kombineret med know-how fra de lokale og en vinmager.

På La Gerla spille den menneskelige faktor en vigtig rolle når der skal skabes excelente Toscanske vine fra jordene i området.

Selve vingården, har tidligere været i Biondi Santi familiens eje, hvorfra de lavede en af områdets bedste Brunello´er.

Sergio Rossi købte vingården i 1976 og rekonstruerede den med sans for den mindste detalje. Ikke længe efter, i 1978, skabte Sergio mærket La Gerla.

I dag er ejendommen på 11,5 hektar beplantet med vin og en stor moderne kælder udstyret med den seneste teknologi til vinfremstilling.

Sergio Rossi er godt hjulpet af et stærkt team, som har hjulpet ham med at nå sine høje mål. Vinmageren Vittorio Fiore har været med fra starten. Alberto Passeri er husets agronom og direktør, Marisa er kældermester, Luca har ansvaret for vinmarkerne og Sonia tager sig af alt det administrative.

Sidst men ikke mindst er der Seriano, der var den første landarbejder som arbejdede på gården, og som nu er vendt tilbage til La Gerla, for at bidrage med alt det, der ligger i blodet på en lokal bonde.

På La Gerla følger man nøje den teknologiske udvikling inden for vinudstyr, men i samme moment mener man også at den menneskelige faktor er af meget høj betydning når man skal skabe fantastiske vine.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5