Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

La Mejorada

vingaard_la-mejorada.jpgEn murstens mur definerer distriktet af klosteret La Mejorada, der sammen med et Mudejar kapel - er et nationalt monument, som har ligget der siden 1931.

Man kan også se en tilstødende gotisk Arch, som tilhører Fonseca Kapel klosteret, et pilgrimhus, et dueslag, en række stuehuse og lagerbygninger samt en fiskedam, der har forsynet klostret med fisk under fasten.

Da Bodegas La Mejorada erhvervede ruinerne af klosteret startede renoveringen. Arbejdet er blevet udført under ledelse af Rafael Moneo med undtagelse af de arkæologiske fund af Mudejar Kapel, der låner sin grundplan til logo af vingårdens marker.

Området lægger grund til fantastiske vine.


Gå til hjemmesiden