Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro SuperiorDruer: 35% Touriga Nacional,...
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do...
Jean-François Bouchard tilhører en meget kendt vinmagerfamilie, der har fabrikeret skønne Bourgogne vine siden starten af det 18. århundrede.
Jean-François Bouchard besluttede sig for – efter at have tilbragt 15 år I familiefirmaet Bouchard Père et Fils – at starte sin egen forretning I 1997 – blandt andet for at tilegne sig og udvikle vine indenfor de nyeste markedstendenser.
På denne baggrund har Jean-François Bouchard specialiseret sig I en verdensomsplændende distribution af vine fra Bourgogne og Beaujolais.
Ejendommen respekterer naturen, og går op i bæredygtig vinavl.
Vinene er 30 år gamle, og der plantes græs mellem rækkerne af vinstokke for at undgå nedbrydning.
Jean-François Bouchard
Vingård: Gérard Sequin / Jean Francois BouchardOmråde: Côte de Nuits, Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: Mellem 15 og 18 måneder I Allier og Limousin Egefade, hvoraf 30% er nye. Produktion: 6.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: Desertaux-Ferrand / Jean Francois BouchardOmråde: Cote de Nuits / Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 25 år Lagring: 40 år gamle vinstokkeProduktion: 7.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: Daniel Séguinot et Filles / Jean Francois BouchardOmråde: Maligny, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 12 - 20 år Lagring: 6 mdr. fad, 6 mdr. stål, 6 mdr. på flaske.Produktion: 5.780 Flasker Rating: nejVelegnet til: Fisk (røget fisk), skaldyr og hvidt kød
Vingård: Rapet Père et Fils / Jean Francois BouchardOmråde: Beaune, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: Over 50 år gamle vinstokke, 20 % af fadene er nyeProduktion: 6.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: Jean-Luc Joillot / Jean Francois BouchardOmråde: Côte de Beaune / Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: 14 måneder i egefade, hvoraf 30 % er nyeProduktion: 6.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: Jean-Pierre BerthenetOmråde: Montagny / Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5-8 årLagring : 11 måneder på egefadeProduktion: 5.780 FlaskerRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr, gedeost og hvidt kød
Vingård: Seguin-Manuel/Jean Francois BouchardOmråde: Vosne-Romanee, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: 40 år gamle vinstokkeProduktion: 6.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Endnu en Top Bourgogne, Gevrey-Chambertin, lavet af håndplukkede druer fra 70 år gamle vinstokke.Vingård: Gérard Sequin / Jean Francois BouchardOmråde: Côte de Nuits, Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 20 årLagring : Mellem 15 og 18 måneder i Allier og Limousin Egefade, hvoraf 30-40% er nye. Produktion: 6.000...
Endnu en Top Bourgogne, Gevrey-Chambertin. Håndplukkede druer fra 80 til 90 år gamle vinstokke og en vin med både styrke og finesse.Vingård: Gérard Sequin / Jean Francois BouchardOmråde: Côte de Nuits, Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 20 årLagring : Mellem 15 og 18 måneder i Allier og Limousin Egefade, hvoraf 30-40%...