Il Roverone

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Il Roverone vinferie

vingaard_il-roverone.jpg

Hvis I ønsker jer en unik og minderig ferie, hvor i ikke konstant er de samme steder, som alle andre turister - så er Bill Palmers Bed and Breakfast lige stedet.

Når I besøger den fantastiske vinproducent - Paolo Fornaser fra Il Roverone -hvorfor så ikke sætte prikken over i'et ved at tage et ophold hos hans ven Bill Palmer?

Bill Palmer er Amerikaner, og i løbet af ganske kort tid har han sat sig ind i sproget, kulturen og ikke mindst historien, og han er en fantastisk guide og fortæller.

Hans lille Bed and Breakfast ligger midt i Valpolicella området med den smukkeste udsigt over olivenlunde og bjergsider med en fantastisk smukt oplyst kirke på toppen.

Her vil i komme på ture til vingårde, nationalparker og vandfald, der stadig bruges til fremstilling af mange forskellige ting. I vil komme på restauranter, som turister normalt ikke finder, og hvis I vil, kan i få madlavningskurser og indblik i opskrifter, der normalt kun gives fra generation til generation.

Hvis I er 6 personer, der føles ad - kan I få det som et lukket arrangement.

Han har p.t. ikke en hjemmeside, men kan træffes som følger:

E-mail: osok10@msn.com
Telefon: 303-902-2150 eller 011-39-331-268-1994