Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Cottanera

vingaard_cottanera.jpg

Cottanera blev grundlagt i 1960 af Francesco Cambria, faderen til de nuværende ejere, Guglielmo og Enzo Cambria.

De åbnede Cottanera i 1990 i Castiglione di Sicilia.

Navnet Cottanera stammer fra en gammel by, der markerer grænsen for familiens vinmarker, langs bredden af Alcantara floden.

Innovation og respekt for tradition er de to grundpiller, på hvilket vingårdens filosofi er bygget.

Vinmarkerne ligger ved foden af Etna i en højde på ca. 700m. Det er et land der er både fjendtligt, frugtbart, slående og fascinerende, og det er højt værdsat af naturelskere.

Vinmarkerne dækker 50 hektar, og såvel lokale som internationale druesorter dyrkes.

Cottaneras vine udmærker sig ved deres indhold af mineral, der stammer fra den vulkanske jord. Kvaliteten er unik. Stedet er et veritabelt naturligt kemisk laboratorium, hvor det at fremstille vin er en videnskab i perfektion, som ejerne af Cottanera mestrer, med deres viden som ønologer og viden om vulkanen.

En vingård der laver vin med karakter.

Gå til hjemmesiden