Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Chateau Lagrézette

Helt tilbage til det 15. Århundrede byggede Adhémar de Massaut et slot på bakken Petite Grèze – herfra kan man skue over floden Lot – og navnet på slottet blev Lagrézette. Et slot der oser af middelalder – tungt bygget - men dog oplyst af elegant renæssance ornamentering.

 

I det 16. Århundrede købte Marguerite de Massaut – Adhémar’s barnebarn – slottet og hun blev derfor den første kvindelige ejer af området. Hun fik tilnavnet Dame Honneur, hvilket også er navnet på en af de mest prestigefulde slotsaftapninger.

 

Slottet havde imidlertid siden 1930erne været slemt forsømt, men da Alain Dominique Perrin genfandt slottet i 1980 var det kærlighed ved første blik, og han påbegyndte sin passionerede restaurering af slottet og de tilhørende jorde.

 

Han genskabte også området til det brug, som det oprindeligt var tiltænkt, nemlig vinproduktion – de originale Malbec druearter blev igen plantet på Lagrézette’s skråninger, og efter at have brugt 12 års restaurering og yderligere 10 år med finpudsninger af både slot og vinmarker startede magien!

 

Chateau Lagrézette blev i 1992 klassificeret som et historisk monument og idag står det stolt og strunk med de tilhørende vinmarker – et område på 90 hektarer, som giver slotsaftapningerne deres ædelhed.

Mail: commercial@lagrezette.fr


Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat