Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Camilo Castilla

Ana Beltran Villalva er direktør og medejer, sammen med sine tre søstre for Camilo Cellars WINE GROUP A & B.

 

Da Ana Beltran varCon 22 años empezó a dirigir la bodega familiar Camilo Castilla, en Corella, una empresa que, hoy, 22 begyndte hun at køre familiens vingård Camilo Castilla i Corella, en virksomhed, der i dag después de otros 22 años, es la sede de un grupo bodeguero, con domicilio en la localidad navarra, que efter yderligere 22 år omfatter yderligere to vingårde i Navarra.incluye dos bodegas más, por ahora.

 

Camilo CastillaEs una bodega centenaria, con capacidad para un millón de litros, ocupa 8.000 metros2 en el centro de er en gammel vinkælder med en kapacitet på en million liter, og den fylder 8.000 m² i det centrale Corella y tiene aire de bodega del sur. Corella. Tenemos en las afueras 55 hectáreas de moscatel de grano Vi har 55 hektar i udkanten af Muscat. Med Egomei ønskede vi at indarbejde en Rioja-vin, der supplerer markederne fortæller Ana Beltran Villalva.

vingaard_camilo-castilla.jpg

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat