Katalog

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Stort udvalg af champagne og mousserende vin

Sæt bobler på tilværelsen med mousserende vin fra AK Vine

Navnet "Champagne" er reserveret til vine, der produceres i det specifikke Champagne-distrikt i Frankrig. Når du handler online her på vores webshop og køber Champagne, kan du være tryg ved, at du får den ægte vare.

Det betyder ikke, at du ikke kan få fremragende mousserende vin fra andre steder i verden. Spanien har sin egen udgave af Champagne kaldet Cava, som fremstilles i det nordøstlige Spanien, nærmere bestemt i Penedès-regionen i Catalonien. I Italien finder vi Spumante, som er den italienske svar på Champagne.

Kom ind og smag din kommende favorit mousserende vin

Vi har adskillige kunder fra Greve-området, herunder Solrød Strand, Ishøj og Karlslunde, der gerne besøger os for at smage vores Champagnen eller en anden mousserende vin, før de træffer deres købsbeslutning. Du er også mere end velkommen til at komme forbi. Du finder vores imponerende udvalg af mousserende vin på vores vinlager på Vinkelvej 4 i Greve.

Underkategorier

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10