Australien

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Australien

Grant Burge Vinhuset Grant Burge ligger i vinområdet Barossa, ca. 60 km. nordøst for Adelaide i staten South Australia.

Vinhuset Grant Burge er kun 15 år gammelt, men Grant Burge selv har produceret vin i mere end 30 år, og hans forfædre har levet af vindyrkning siden 1855. Det betyder, at han laver vinen fra nogle af de ældste vinmarker i Barossa f.eks. den mere end 80 år gamle Filsell-vinmark.

Grant Burge vinhuset har 18 forskellige vinmarker på i alt 350 hektar og er den største private vinproducent i Barossa. Han er udover sin fantastiske Tawny, kendt for at producere gode vine til en meget rimelig pris.

Langmail Winery Vingården Langmail blev oprettet allerede I 1842 af tyske Christian Auricht, som dermed skabte distriktets første landsby.

Det siges, at det er den ældste tilbageværende Shiraz vinmark i verden. Langmeil’s prisvindende række af internationalt anerkendt vine anses for at være produceret af de bedste i Australien, og det unge team af vinmagere er dedikeret til at videreføre vingårdens succes på basis af kvalitet i hvert et hjørne.

Paul Lindner står for produktionen, og det er lykkedes ham at opnå 5 stjerner i James Halliday Australia Wine Companion samt bevis på, at han er blandt Australiens elite indenfor Langton’s Fine Wine Classification VI. Hvis man besøger Barossa distriktet er det et ”must” at besøge vingården for skønne oplevelser.

Vinmark i Australien

Underkategorier

  • Langmeil Winery
    Langmeil Winery Vingården Langmail blev oprettet allerede I 1842 af tyske Christian Auricht, som dermed skabte distriktets første landsby. Det siges, at det er den ældste  tilbageværende Shiraz vinmark i verden. Langmeil’s prisvindende række af internationalt anerkendt vine anses for at være produceret af de bedste i Australien, og det unge team af vinmagere er dedikeret til at videreføre vingårdens succes på basis af kvalitet i hvert et hjørne. Paul Lindner står for produktionen, og det er lykkedes ham at opnå 5 stjerner i James Halliday Australia Wine Companion samt bevis på, at han er blandt Australiens elite indenfor Langton’s Fine Wine Classification VI. Hvis man besøger Barossa distriktet er det et ”must” at besøge vingården for skønne oplevelser. Gå til hjemmesiden her
  • Claymore Wines
    Claymore Wines ligger i den smukke Clare Vally i Sydaustralien. Claymore Wine blev grundlagt i 1997, hvor de startede med en mindre mængde af Grenache og Riesling. Nu, næsten 20 år senere har de etableret et vinery hvor de producerer 35.000 kasser af høj kvalitet vin. Claymore producerer selv druer til 100% af deres Riesling og mindst 85% af deres rødvine. Kun i specielle tilfælde anvender Claymore druer fra nærliggende vinmarker for at skabe den lækre vin de er kendt for.  Clare Valley - Vin regionen ligger ca. 150 km nord for Adelaide, hovedstaden i Sydaustralien. Clare Valley er kendt for de ekseptionelle gode vine der produceres her. Clare Valley regionen er kendt internationelt for den tørre stil af deres Riesling, som er væsentlig forskellig fra den traditionelle tyske Riesling. Clare Valley Riesling er delikate og fine med en let syre, og de bedste udgaver indeholder også en lang smag og intensitet med Lime, citron og blomsterdufte. Men faktisk er grundstenen i Australinens vine den store variation i Shiraz vine der dominerer produktionen i Clare Vally, som sammen med Cabernet Sauvignon og Cabernet blandinger konstant opnår høje ratings, både nationalt og internationalt. Du kan læse mere om Claymore Wines via dette  LINK
  • Longview
    Longview er en fantastisk familieejet vingård, hvor vinen kommer fra enkeltmark. Longview ligger lige ved siden af den historiske by Macclesfield. Beliggende på de bølgende skråninger, der minder om gamle verdener, men med klar australsk accent, har Longview hurtigt etableret sig som en af de mest prisvindende vingårde i regionen, lige fra første årgang i 2001. Det er brødrene Mark og Peter Saturno, der sammen med et lille men speicaliceret team, overvåger produktionen. De sikrer, at vingården producerer de fineste frugter til deres højklasse vine. De har desuden tilført vinturismen en dimension der har placeret Longwiew i den Sydaustralske turismes "Hall of Fame". Longview er stolte over at være en del af den kølige, rene og grønne region af Adelaide Hills, men det er det specielle Micro-klima i den sydligste del af regionen der gør vinmarkerne så specielle. Gammel jordbund, tilpas regn, bølgende bakker og blid sol, varme dage og kølige nætter, er den vigtige part af denne unike vingårds "Terroir" og noget der virkelig giver en oplevelse i hvert glas. Den omhu og respekt de har for den lokale flora og fauna der omgiver LongView, ligger også i deres passion for at producere skønne bobler, friske hvidvine og krydrede rødvine der rækker langt ud over det der lige er i flasken. Det er et liv viet til landet hvor de føler sig heldige at kunne arbejde. Du kan læse mere om LongView via dette  LINK
Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3