Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Australien

Grant Burge Vinhuset Grant Burge ligger i vinområdet Barossa, ca. 60 km. nordøst for Adelaide i staten South Australia.

Vinhuset Grant Burge er kun 15 år gammelt, men Grant Burge selv har produceret vin i mere end 30 år, og hans forfædre har levet af vindyrkning siden 1855. Det betyder, at han laver vinen fra nogle af de ældste vinmarker i Barossa f.eks. den mere end 80 år gamle Filsell-vinmark.

Grant Burge vinhuset har 18 forskellige vinmarker på i alt 350 hektar og er den største private vinproducent i Barossa. Han er udover sin fantastiske Tawny, kendt for at producere gode vine til en meget rimelig pris.

Langmail Winery Vingården Langmail blev oprettet allerede I 1842 af tyske Christian Auricht, som dermed skabte distriktets første landsby.

Det siges, at det er den ældste tilbageværende Shiraz vinmark i verden. Langmeil’s prisvindende række af internationalt anerkendt vine anses for at være produceret af de bedste i Australien, og det unge team af vinmagere er dedikeret til at videreføre vingårdens succes på basis af kvalitet i hvert et hjørne.

Paul Lindner står for produktionen, og det er lykkedes ham at opnå 5 stjerner i James Halliday Australia Wine Companion samt bevis på, at han er blandt Australiens elite indenfor Langton’s Fine Wine Classification VI. Hvis man besøger Barossa distriktet er det et ”must” at besøge vingården for skønne oplevelser.

Vinmark i Australien

Underkategorier

  • Langmeil Winery
    Langmeil Winery Vingården Langmail blev oprettet allerede I 1842 af tyske Christian Auricht, som dermed skabte distriktets første landsby. Det siges, at det er den ældste  tilbageværende Shiraz vinmark i verden. Langmeil’s prisvindende række af internationalt anerkendt vine anses for at være produceret af de bedste i Australien, og det unge team af vinmagere er dedikeret til at videreføre vingårdens succes på basis af kvalitet i hvert et hjørne. Paul Lindner står for produktionen, og det er lykkedes ham at opnå 5 stjerner i James Halliday Australia Wine Companion samt bevis på, at han er blandt Australiens elite indenfor Langton’s Fine Wine Classification VI. Hvis man besøger Barossa distriktet er det et ”must” at besøge vingården for skønne oplevelser. Gå til hjemmesiden her
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2