v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
Vingård: Domaine de PeirecèdesOmråde: Provence, FrankrigDruer: 70 % Tibouren og 30 % GrenacheAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Kan nydes som den er - er velegnet til lyst kød, kylling, let krydret mad, pasta og en sandkage
Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100 % SangioveseAlkohol: 10,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 11.700 flaskerLagring: StålRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Sushi, skaldyr, pastaretter og frisk frugt
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Tim Atkin: 89 Point Allergener: SulfitterVelegnet til: En god steak, hvidt kød med cremet sauce
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino, 30 % Verdelho, 30 % Rabigato, 5 % ViognierAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.300 flaskerLagring: 6 mdr. på fraks eg. Battonage (fermenteret med skindet) 6 mdr. lagring (hvile) på flaske inden frigivelse.Rating: NejVelegnet til: Fed fisk, røget fisk, muslinger,...
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 70% Viura 30% Garnacha HvidAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 flaskerRating: 95 Point; Tim Atkin - 94 Point; Robert ParkerAllergener: SulfitterVelegnet til: Pasta, fisk, asiatisk mad og paella
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 100 % Grenache White Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: Modnes i rustfri ståltankeRating: NejAllergener: IngenVelegnet til: Alle fiskeretter
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 33 % Grenache, 33 % Mouvedre, 33 % SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes i 7-8 årProduktion: 4.000 flaskerLagring: Franske egetræsfade af forskellig alderRating: Robert Parker 92/100 pointVelegnet til: Tapas, ravioli, bøf og ost
Vingård: BortolottiOmråde: Valdobbiadene, ItalienDruer: 100 % GleraAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 45.000 flaskerLagring: 60 dage på stål og herefter 30 dage på flaskeRating: NejVelegnet til: Aperitif, en varm sommerdag og til ren hygge
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 5.937 flaskerLagring: 14-18 mdr. i slovensk eg og 6 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Salami, ost, pasta med kødsovs, rødt kød og vildt
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 60 % Montepulciano, 30 % Cabernet Sauvgnon og 10 % MerlotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 6.875 flaskerLagring: 18 mdr. på fransk Tonneau og 8 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, vildt, lam og moden ost