Østrig

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Østrig

Vingård Weingut Felsner

Den familieejede vingård Weingut Felsner dyrker 39 acres vinmarker på nogle af de bedste jorde i Kremstal området omkring de farverige landsbyer Rohrendorf og Gedersdorf. Nogle af de store fordele, vi har er den høje procentdel af gamle vinstokke, der er på markederne. Mere end 50 % af vores Grüner Veltliner vinstokke er mere end 30 år gamle – og nogle over 50.

 

I stedet for at udskifte de gamle marker – rekultiverer vi dem og erstatter de manglende stokke med nye vinstokke. Dette giver mere selective typer på den samme mark og derfor også et større aspekt af smage og dufte. De gamle og hårdførde vinstokke med rødder op til 10 meter dybe, tilfører mere ekstrakt og stof.

Manfred Felsner lever og ånder for vin. Han elsker at lave vine, han elsker at tale om vin. Alt han overhovedet tænker på er vin og hans entusiasme inspirerer alle omkring ham.

Underkategorier

  • Weingut Felsner
    Den familieejede vingård Weingut Felsner dyrker 39 acres vinmarker på nogle af de bedste jorde i Kremstal området omkring de farverige landsbyer Rohrendorf og Gedersdorf. Nogle af de store fordele, vi har er den høje procentdel af gamle vinstokke, der er på markederne. Mere end 50 % af vores Grüner Veltliner vinstokke er mere end 30 år gamle – og nogle over 50.   I stedet for at udskifte de gamle marker – rekultiverer vi dem og erstatter de manglende stokke med nye vinstokke. Dette giver mere selective typer på den samme mark og derfor også et større aspekt af smage og dufte. De gamle og hårdførde vinstokke med rødder op til 10 meter dybe, tilfører mere ekstrakt og stof. Manfred Felsner lever og ånder for vin. Han elsker at lave vine, han elsker at tale om vin. Alt han overhovedet tænker på er vin og hans entusiasme inspirerer alle omkring ham.   mailto:office@weingut-felsner.at